18 zonnepanelen op een leistenen dak in Zeist

Alle type daken
Dakkapellen (onbelast)
Leistenen
Schuin bitumen daken 
Schuin pvc daken
Schuin epdm daken
Dakpannen
Platte dakpannen
Platte daken
Zinken daken
Parabool daken
Mansardedaken
Wolfsdaken
Golfplaten daken
Stalen daken
Dakpanplaten
Shingles
Indaksysteem
 
Omvormer Zonnepanelen
Installatie Duurzame Energie

De installatie op het leistenen dak is uitgevoerd met:

  • Glas-op-glas zonnepanelen

  • Micro omvormers

  • Eigen installateur

Met een vermogen van:

  • 6570 Wp

  • 6308 kWh

Download de leistenen dak installatie brochure?

De brochure bespreekt onze installatie procedures voor het installeren van zonnepanelen op een leistenen dak in detail. U kunt ze uitprinten en rustig nalezen. U kunt ze delen en bespreken met uw partner(s)

Onderstaande ervaring is door de klant geschreven

Ons huis heeft een mooi zadeldak met gebakken leien, een dubbel dak dus. Het zoeken naar een bedrijf dat daar op een verantwoorde wijze zonnepanelen op kan leggen was toch wel lang en ingewikkeld, want het is een totaal andere techniek dan gewone dakpannen en niet elke installateur beheerst die werkwijze. Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij het bedrijf dat de opdracht moet uitvoeren. Veel bedrijven, die wij hebben benaderd, deden te gemakkelijk over de uitvoering, alhoewel er ook bedrijven waren, die eerlijk zeiden dat zij niet gespecialiseerd waren in leien daken.

Zonne Energie Installatie
Energie-Efficiënt Zonnesysteem

Uiteindelijk kwamen we terecht bij Zongeschikt.nl.   Na het telefoongesprek kwam een medewerker de volgende dag ons huis bekijken. De schouw werd zeer zorgvuldig en deskundig uitgevoerd. Wij kregen steeds een goed antwoord op de vragen , die wij stelden. De volgende dag kregen wij de offerte, die heel duidelijk aangaf wat wij allemaal konden verwachten.. Twee weken later werd de opdracht voor de 18 panelen, waarvan twee op de dakkapel, uitgevoerd.   

Er stond een zeer goed op elkaar ingespeelde ploeg vriendelijke mannen klaar  die heel efficiënt en snel aan de slag ging, ondanks het af en toe zeer slechte weer met regen- en hagelbuien. Er werd hard gewerkt met een korte lunchpauze tot de zon echt onder was. Gebroken leien werden vervangen en  de volgende dag  – zaterdag – werd de klus afgerond en alles keurig opgeruimd tot het dweilen van de vloer toe.

Na de installatie werden er met een drone foto’s gemaakt om het geheel te controleren en kregen we vervolgens telefonische instructies om de app, die ons inzicht geeft in het functioneren van de zonnepanelen, te installeren.  De melding aan de energieleverancier werd ook door Zongeschikt gedaan

Op zondagmiddag waren er naast de gebruikelijke elektrische apparaten ook de wasmachine, droger en oven in gebruik en werd de boiler opgeladen. De teller in de meterkast bleef op nul!!! Fantastisch.

De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit is, naar onze mening, prima.

Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen, Binnen 3 weken van het eerste contact tot nul op de meter: hulde!

Gerard en Ineke, Zeist

Zonne Energie Installatieservice

Bent u geïnteresseerd in een Zongeschikt zonnesysteem?

Dan begint alles met een technische schouwing. Aarzel daarom niet om uw afspraak met onze adviseur te boeken. We komen ter plaatse wanneer het u past en leveren direct professioneel advies. Achteraf krijgt u niet alleen een volledige offerte, maar ook een persoonlijk rendementsplan. Geheel gratis. Geheel vrijblijvend. Zo weet u meteen wat een Zongeschikt zonnesysteem u kost en opbrengt. Zo kunnen wij u de beste rendementsgaranties bieden eens u voor ons kiest. Win win. Besluit u vervolgens om met ons in zee te gaan? Dan krijgt u binnen de 4 weken een vlekkeloze installatie van een erkend zonnesysteem op maat van uw mogelijkheden en wensen

Zonnepanelen voor op platte daken
Heeft u vragen na het lezen van het bovenstaande uitgelichte project?
Neem dan contact op met een van onze adviseurs op 085 06 06 889 of mail ons op [email protected]
Klanten vertellen zonnekeusZeer betrouwbaar en deskundig

Medewerkers komen zeer deskundig over. Werk wordt prima uitgevoerd. Afspraken worden correct nagekomen.

Aanbevelen? Ja
..... ..... .....
..... ..... .....
...... ......