Over ons

Zonne-installaties Zongeschikt
Ons vakmanschap, uw rendement

Wij zijn Zongeschikt, een Zonnestroom Installateur. Vanuit Dordrecht plaatsen wij zonne-installaties in heel Nederland. 

In onze dromen zijn de natuurkrachten de basis van alle nutsvoorzieningen. Zonnepanelen zijn er toegankelijk voor iedereen. Daarom specialiseerden wij ons in de loop der jaren in maatwerk zonnesystemen voor elk dak, ongeacht daktype of dakbezetting. Daarbij bieden wij u steevast de beste kwaliteitsgaranties op de markt. Bovendien nemen we de administratieve rompslomp volledig van u over via gespecialiseerde partners zoals de Btw Centrale.

Bij Zongeschikt staan wij zo voor volledige kwaliteitsservice. Ons doel is de installatie van duurzame zonnesystemen met optimale efficiëntie, altijd en overal. Want ons vakmanschap is uw rendement

Zonnepanelen voor op platte daken

Wij installeren binnen 4 weken na opdracht. Vul de onderstaande vrijblijvende schouwformulier in voor een schouwing aan huis voor een rendementplan en offerte op maat. 

Schouwaanvraagformulier

"*" indicates required fields

Zonnepanelen Op Pvc Dak

Volledige administratieve ondersteuning

Zongeschikt haalt uw rendement. Bij de afwikkeling van een zonne-administratie komt immers heel wat kijken. Er zijn veel verschillende wetten en maatregelen, die bovendien snel veranderen. Zongeschikt staat u daarom bij met raad en daad. We regelen niet alleen de wettelijke keuring van uw zonne-installatie, maar brengen gespecialiseerde administraties in handen van experts zoals Btw Centrale, Sonnenstromfabrik en ERGO Verzekeringen. Al wat u moet doen, is genieten van uw rendement.

De strengste kwaliteitseisen

Zongeschikt levert maatwerk zonne-installatie van de beste kwaliteit. Het is niet omdat wij ons zonnesysteem weten te optimaliseren voor elk daktype dat we inleveren op onze kwaliteitsbeloften. Daarom werken wij met de beste glas-op-glas zonnepanelen zoals Meyer Burger en Sonnenstromfabrik de toonzetter van de Europese markt. Daarnaast bieden wij ook het glas-op-glas zonnepanelen van het Nederlandse merkt Denim, die zijn zonnepanelen in Azië produceert en waarbij de garantie in het Nederlands afgewikkeld zal worden. Met onze panelen garanderen wij u de hoogst mogelijke duurzaamheid. Met onze werkwijze garanderen wij u de hoogst mogelijke efficiëntie.

Glas op glas Zonnepanelen
Zonnepaneel Systeem

De grootste duurzaamheid, het hoogste rendement

 

Zongeschikt geeft de beste garanties op de markt. Onze glas-op-glas zonnepanelen hebben 30 jaar productgarantie, 30 jaar rendementsgarantie en een minimale levensduur van 50 jaar. Bij Zongeschikt bent u zo meer dan zeker dat u uw investering terugverdient en geniet u gegarandeerd van 22 winstjaren. Wij leveren het duurzaamste zonnesysteem voor de hoogste return on investment.

Gratis schouwing

Zongeschikt biedt professioneel advies. Geheel gratis. Geheel vrijblijvend. Bent u benieuwd naar wat onze zonnepanelen voor u kunnen doen, dan kunt u bij ons altijd een technische schouwing aanvragen — wat uw uiteindelijke beslissing ook mag worden. Onze experts komen graag ter plaatse wanneer het u past. Ze staan u uitgebreid te woord en inspecteren uw situatie in detail. Achteraf krijgt u een volledige offerte en een persoonlijk rendementsplan — zonder enige aankoopverplichting.

Schouwaanvraagformulier

"*" indicates required fields

Zonnestroom Installateur

Wij werken uitsluitend met eigen specialisten, die we in-house opleiden volgens de strengste kwaliteitseisen. Zo garanderen wij niet enkel een correcte zonne-installatie, maar ook alle voordelen waarvan u als investeerder in zonnepanelen kunt genieten. Of het nu gaat om subsidies, fiscaliteit of verzekeringen: met een Zongeschikt zonnesysteem krijgt u toegang tot alle steunmaatregelen en dekkingen. Zo stellen wij u in staat om uw investering maximaal te laten renderen: in de zonnepanelen op uw dak en op uw rekening bij de bank.

Brochures

De belangrijkste en meest praktische informatie verzamelden we in handige pdf-brochures, die u eenvoudig kunt downloaden via onze site. De brochures bespreken onze zonnepanelen en procedures voor schouwing, installatie en veiligheid in detail. U kunt ze uitprinten en rustig nalezen. U kunt ze delen en bespreken met uw partner(s)

Zonnepanelengids

Zonnepanelengids

Schouwing

Schouwing brochure

Veiligeheid brochure

Veiligheid brochure

Installatie brochure

Installatie brochure
..... ..... .....
..... ..... .....
...... ......