Projecten

Wij installeren binnen 4 weken na opdracht. Vul de onderstaande vrijblijvende schouwformulier in voor een schouwing aan huis voor een rendementplan en offerte op maat. 

Schouwaanvraagformulier

"*" indicates required fields

Zonnesystemen van Zongeschikt

Wij zijn trots op ons werk. Met elke oplevering van een Zongeschikt zonnesysteem wordt Nederland een stukje groener. Met elke tevreden klant wordt het Nederlandse energienet een stukje duurzamer. Maatwerk van de hoogste kwaliteit is wat ons daarbij onderscheidt van andere aanbieders. Zo installeren wij een efficiënt en rendabel zonnesysteem op elk dak, altijd en overal, ongeacht daktype of dakbezetting.

Op deze pagina ontdekt u waarom onze klanten dat zo appreciëren. Neem gerust even de tijd om onze realisaties te bewonderen en laat u zich vooral inspireren. Wilt u ook een Zongeschikt zonnesysteem? Vraag dan meteen een gratis schouwing aan. 

Indak Systeem Zonnepanelen

Vraag vrijblijvend een schouwing aan huis aan voor en offerte op maat!

Alle type daken
Dakkapellen (onbelast)
Leistenen
Schuin bitumen daken 
Schuin pvc daken
Schuin epdm daken
Dakpannen
Platte dakpannen
Platte daken
Zinken daken
Parabool daken
Mansardedaken
Wolfsdaken
Golfplaten daken
Stalen daken
Dakpanplaten
Shingles
 
Zongeschikt Zonnepanelen
Schuin Dak Zonnepanelen
Zonnepanelen voor op platte daken
Zonne-Energie Installaties
Zonnepanelen Voor Plat Dak
Zonnepanelen Op Een Plat Dak
Beste Zonnepanelen

Maatwerk voor elk daktype

Wij leveren maatwerk voor elk daktype. Bij Zongeschikt geloven we immers sterk in de kracht van groene stroom. Principieel willen we zonnepanelen daarom voor iedereen toegankelijk maken. In de loop der jaren specialiseerden wij ons daarom op maatwerk zonnesystemen en creëerden we een methode om zonnepanelen te installeren op elk dak. Ongeacht het daktype. Ongeacht de dakbezetting. Ongeacht de bouwfunctie.

Hierop maken wij geen enkel voorbehoud. We vragen nooit of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. We vragen altijd hoe wij ons zonnesysteem kunnen optimaliseren voor uw dak. Of het nu gaat om traditionele zadeldaken, moderne platte daken of bijzondere daktypes zoals mansardedaken, vlinderdaken of lessenaarsdaken. Of het nu gaat om traditionele dakpannen en leien, moderne EPDM en metaal of uitzonderlijke dakbezettingen zoals riet: Zongeschikt vindt steeds een oplossing. Is uw zonnesysteem onderdeel van een grotere dakrenovatie? Dan kunnen we u desgewenst ook helpen met de plaatsing van geïntegreerde zonnepanelen.

Schuin bitumen dak zonnepanelen
Zonnepanelen Nederland
Installateur Van Zonne-Energie
Leistenen dak
Zonne Energie Installatieservice
Kwaliteit Zonnepanelen

Gratis schouwing

Bent u benieuwd hoeveel rendement u kunt behalen dankzij uw Zongeschikt zonnesysteem met glas-op-glas zonnepanelen van Sonnenstromfabrik? Vraag dan direct online uw eigen technische schouwing aan. Onze experts komen graag ter plaatse wanneer het u past. Ze maken een gedetailleerde audit van uw situatie en omgeving en leveren professioneel advies. 

Achteraf krijgt u een heldere offerte op maat van uw project, inclusief persoonlijk rendementsplan. Geheel gratis. Geheel vrijblijvend. 

Schouwaanvraagformulier

"*" indicates required fields

Kwaliteit voor elk maatwerk

Als erkend installateur van zonnepanelen leveren wij de hoogste kwaliteit voor elk maatwerk. Bij Zongeschikt geloven we immers sterk in de link tussen optimale duurzaamheid en optimaal rendement. Daarom gaat ons maatwerk nooit ten koste van de kwaliteit van uw zonnesysteem. Ongeacht het daktype werken wij altijd met dezelfde zonnepanelen. Ongeacht technische moeilijkheden werken wij altijd met hetzelfde basissysteem. Wij plaatsen enkel glas-op-glas zonnepanelen van Sonnenstromfabrik. Wij werken uitsluitend met micro-omvormers. Onze zonnepanelen garanderen maximale duurzaamheid. Onze micro-omvormers garanderen maximale efficiëntie.
Glazen Zonnepanelen
Optimaal Rendement Zonnepanelen

Optimaal rendement door kwaliteit

Want de duurzaamheid van uw zonnesysteem is de duurzaamheid van uw rendement. Daarom leveren we bij Zongeschikt de beste garanties op de markt: 30 jaar product- en rendementsgarantie, 10 jaar All Risk verzekering, 50 levensjaren. Zo bent u niet alleen zeker dat u uw geld terugverdient, u geniet ook van een maximaal aantal winstjaren, die zelfs de opvolging van uw zonnesysteem garanderen. Uw oude zonne-installatie kan op dat moment bovendien haast volledig gerecycled worden. Groen is groen. Duurzaam is duurzaam.

Vrijblijvende schouwing

Hebben onze realisaties uw nieuwsgierig gemaakt naar wat Zongeschikt kan betekenen voor uw zonnesysteem? Profiteer dan optimaal van ons professioneel advies en vraag een gratis schouwing van uw locatie aan. Onze erkende installateurs komen graag bij u langs wanneer het u past. Ter plaatse kunnen zij een gedetailleerde inschatting maken van wat uw zonnesysteem nodig heeft, van wat het u zal kosten en opbrengen. Achteraf ontvangt u niet alleen een heldere offerte, maar ook een persoonlijk rendementsplan. Zo hebt u meteen een volledig beeld van alle kosten en baten. Geheel gratis. Geheel vrijblijvend. Kiest u uiteindelijk voor ons, dan weten wij meteen wat ons te doen staat en verloopt uw zonne-installatie zonder de minste hapering. Maximaal 4 weken na uw beslissing bent u de trotse eigenaar van een Zongeschikt zonnesysteem. Dat is onze garantie. Dat is onze kracht.

Schouwaanvraagformulier

"*" indicates required fields

Brochures

De belangrijkste en meest praktische informatie verzamelden we in handige pdf-brochures, die u eenvoudig kunt downloaden via onze site. De brochures bespreken onze zonnepanelen en procedures voor schouwing, installatie en veiligheid in detail. U kunt ze uitprinten en rustig nalezen. U kunt ze delen en bespreken met uw partner(s)

Zonnepanelengids

Zonnepanelengids

Schouwing

Schouwing brochure

Veiligeheid brochure

Veiligheid brochure

Installatie brochure

Installatie brochure
..... ..... .....
..... ..... .....
...... ......