Vraag een adviesgesprek en schouwing aan

Correcte informatie is belangrijk wanneer u gaat investeren in zonnepanelen. Onze adviseurs hebben de juiste knowhow om uw vragen te beantwoorden. U kunt bij hen terecht voor een algemeen adviesgesprek of een specifieke schouwing aan huis. Geheel gratis. Geheel vrijblijvend. Bij Zongeschikt hebben we altijd een luisterend oor en staan we u bij met raad en daad.

Adviesgesprek

Persoonlijk advies verzekert u van het beste zonnesysteem voor uw situatie. Soms is dat zo simpel als een telefoontje met de juiste persoon. Daarom staan onze adviseurs altijd voor u klaar, 24/7, ook in het weekend. Op werkdagen zijn we daarbij telefonisch bereikbaar tussen 9u en 17u30.

Aarzel dus niet om onze klantendienst te contacteren met uw vragen. Wij delen onze passie voor ons Zongeschikt zonnesysteem graag met anderen en nemen altijd uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden. Vul daarom snel ons contactformulier in of bel 085 0605 980.

Zongeschikt Partner

Schouwaanvraagformulier

"*" indicates required fields

Gratis schouwing

Wilt u echt het fijne weten van wat een Zongeschikt zonnesysteem kan betekenen in uw specifieke situatie? Dan kunt u best een schouwing ter plaatse aanvragen. Elke zonne-installatie is maatwerk. Daarom is een gedetailleerd inzicht in uw context noodzakelijk om te weten hoe we voor u een maximaal rendement kunnen veiligstellen. Onze schouwing is geheel gratis en vrijblijvend. Achteraf hangt u dus nergens aan vast. U hebt alles te winnen en niets te verliezen.

Bovendien is de schouwing ook meteen de eerste stap van ons installatieproces. Zo leren wij uw situatie en omgeving kennen, kunnen we ons zonnesysteem op uw maat maken, en laten we de uiteindelijke werken vlekkeloos verlopen, van planning tot uitvoering. Voor zo’n schouwing komen we langs wanneer het u past. Ter plaatste bieden we direct professioneel advies en bestuderen we achtereenvolgens 5 cruciale aspecten van uw installatie: de meterkast, de omvormer, de bekabeling, het daktype, en de omgeving.

Micro Zonne Meterkast

2. Meterkast

U hebt een stoppenkast of een groepenkast. Elke type wordt op een andere manier klaargemaakt voor een veilig zonnesysteem dat aan de voorschriften voldoet. In bepaalde gevallen moeten we een PV-verdeler installeren. Dit is een apart meterkastje, speciaal afgestemd op uw zonne-installatie.

2. Omvormer

Voor een optimaal rendement van uw zonnesysteem moet de omvormer optimaal functioneren. Hij zet de zonne-energie immers om in bruikbare energie voor uw toestellen. Ventilatie is de sleutel. Een goed geventileerde omvormer doet uw zonnesysteem beter renderen en gaat zelf langer mee.

Micro Omvormer Zonnepanelen
Zonne Paneel Kabel

3. Kabels

We gaan op zoek naar de beste, efficiëntste manier om uw zonnesysteem veilig en netjes te bekabelen.

4. Daktype

Bij Zongeschikt plaatsen we zonnepanelen op elk dak, ongeacht type of bezetting. Daarom zijn al onze zonne-installaties maatwerk. Een goede dakinspectie is noodzakelijk om ons systeem af te stemmen op uw maat.

Zonne-Installatie Minimale Grootte
Zonnepanelen Nederland

5. Omgeving

Tot slot bestuderen we uw omgeving. We beantwoorden vragen zoals: Waar schijnt de zon? Waar vallen de schaduwen? Zijn er obstakels? Zo kunnen we de beste plek, oriëntatie en hellingsgraad bepalen voor uw installatie. Daarbij houden we rekening met rendement en veiligheid, terwijl we ondertussen ook zicht krijgen op de materiaaleisen van de werken.

Bent u geïnteresseerd in een Zongeschikt zonnesysteem?

Dan begint alles met een technische schouwing. Aarzel daarom niet om uw afspraak met onze adviseur te boeken. We komen ter plaatse wanneer het u past en leveren direct professioneel advies. Achteraf krijgt u niet alleen een volledige offerte, maar ook een persoonlijk rendementsplan. Geheel gratis. Geheel vrijblijvend. Zo weet u meteen wat een Zongeschikt zonnesysteem u kost en opbrengt. Zo kunnen wij u de beste rendementsgaranties bieden eens u voor ons kiest. Win win. Besluit u vervolgens om met ons in zee te gaan? Dan krijgt u binnen de 4 weken een vlekkeloze installatie van een erkend zonnesysteem op maat van uw mogelijkheden en wensen

Brochures

De belangrijkste en meest praktische informatie verzamelden we in handige pdf-brochures, die u eenvoudig kunt downloaden via onze site. De brochures bespreken onze zonnepanelen en procedures voor schouwing, installatie en veiligheid in detail. U kunt ze uitprinten en rustig nalezen. U kunt ze delen en bespreken met uw partner(s)

Zonnepanelengids

Zonnepanelengids

Schouwing

Schouwing brochure

Veiligeheid brochure

Veiligheid brochure

Installatie brochure

Installatie brochure
..... ..... .....
..... ..... .....
...... ......