Zongeschikt contacteren

Alle wegen leiden naar Zongeschikt. Aarzel nooit om ons te contacteren:

En u kunt ons van ma – vr (9:30 t/m 18:00) bereiken via:

BEL
085 0605 980
MAIL
[email protected]

Adres
Zongeschikt B.V.
Malachiet 590
3316LD Dordrecht

Om u sneller en beter te helpen, vragen we u echter om in eerste instantie gebruik te maken van onderstaand contactformulier. Zo weten wij meteen wie we waarmee kunnen helpen en bereikt uw vraag gelijk de juiste personen.

Zonnepanelen Bedrijven Nederland
Installateur Van Zonnepanelen

Stortingen en defecten

Bij storingen en defecten staan wij altijd voor u klaar, 24/7. Bel 085 0605 980 en wij gaan meteen op zoek naar de snelste oplossing voor uw probleem. Onze noodploeg komt zo snel als mogelijk ter plaatse.

Klantendienst

Voor algemene en administratieve vragen en vragen in verband met de planning van uw installatie- of onderhoudswerken kunt u terecht bij onze klantendienst. Onze medewerkers zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag, tussen 09u00 en 17u30.

Schouwing aanvragen

Krijgt u graag meer inzicht in wat een zonne-installatie inhoudt of wat een investering in zonnepanelen kan betekenen in uw specifieke situaties; dan kunt u altijd een adviesgesprek aanvragen met een van onze experts. Vul het contactformulier in om snel een afspraak vast te leggen. Een adviesgesprek kan telefonisch verlopen of op locatie: aan huis, in uw bedrijfsgebouwen of op kantoor. In elk geval krijgt u uitgebreid de kans om onze adviseur uw specifieke vragen en wensen voor te leggen.

Kennisbank en FAQ

Zoekt u algemene, maar gedetailleerde informatie over de werking van zonnepanelen, het installeren van een zonnesysteem of investeren in groene stroom; dan loont het om eerst onze kennisbank te raadplegen vooraleer u onze klantendienst contacteert. Hier verzamelen we immers heel wat nuttige informatie voor al wie een investering in zonnepanelen overweegt. U leert er het zonnesysteem beter kennen, analyseert de technische werking van een zonne-installatie, en ontdekt waarop u moet letten om de kwaliteit van zonnepanelen en zonnesystemen in te schatten. Bovendien krijgt u hier ook een uitgebreid overzicht van alle voordelen en eventuele risico’s verbonden aan uw investering. Zo doet onze kennisbank meteen ook dienst als een soort diepgaande FAQ-sectie.

Brochures

De belangrijkste en meest praktische informatie verzamelden we in handige pdf-brochures, die u eenvoudig kunt downloaden via onze site. De brochures bespreken onze zonnepanelen en procedures voor schouwing, installatie en veiligheid in detail. U kunt ze uitprinten en rustig nalezen. U kunt ze delen en bespreken met uw partner(s)

Zonnepanelengids

Zonnepanelengids

Schouwing

Schouwing brochure

Veiligeheid brochure

Veiligheid brochure

Installatie brochure

Installatie brochure

Offerte en persoonlijk rendementsplan

Op basis van de schouwing bezorgen wij u een gedetailleerde offerte met persoonlijk rendementsplan. De offerte geeft u een beeld van de kosten die u investering met zich meebrengt. Het rendementsplan toont uw besparingen, voordelen en opbrengsten. Na de technische schouwing hebt u dus een volledig beeld van uw investering in een Zongeschikt zonnesysteem en kunt u geïnformeerde beslissingen maken..

..... ..... .....
..... ..... .....
...... ......