Installatiegids

Alles wat u moet weten wanneer Zongeschikt uw zonnepanelen installeert

Wat kunt u verwachten bij de installatie van uw zonnepanelen door Zongeschikt? Hoe gaat dit precies in zijn werk? En waar hebben wij uw hulp nog bij nodig? Het antwoord op deze FAQ’s over de installatie van uw Zongeschikt zonnesysteem bundelden wij in deze handige pdf-brochure. Vul uw naam en e-mailadres in het formulier en u krijgt hem meteen toegezonden. Zo weet u exact waar u aan toe bent nog voor wij uw dak opklimmen.

Zongeschikt cover brochure installatie

Wat kunt u verwachten?

In de Installatiegids krijgt u alle praktische informatie over de installatie van zonnepanelen door Zongeschikt, gebundeld in een overzichtelijke pdf-brochure. We bespreken het installatieproces van start tot finish. Achtereenvolgens behandelen we daarvoor de planning, de werkdag, de dakwerken en de oplevering.

Kwaliteitsprincipes

Voor Zongeschikt is enkel het beste goed genoeg. Wij leveren maatwerk voor elk dak en hanteren hiervoor enkel de beste gereedschappen, montagesystemen en veiligheidsmaterialen.  We werken uitsluitend met de beste glas-op-glas. zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn standaard voorzien van de originele Staubli connectoren, die gegarandeerd correct geïnstalleerd worden door de fabrikant zelf. We gebruiken uitsluitend micro-omvormers op maat van elk zonnepaneel voor een maximale veiligheid en efficiëntie. De beste materialen voor de beste resultaten, dat is waar wij voor staan.

Glas op glas Zonnepanelen

Technische schouwing

Zongeschikt installeert zonnesystemen op maat van elk dak. Hiervoor is een grondige kennis van uw situatie en context noodzakelijk. Daarom beginnen wij elke installatie met een gedetailleerde, technische schouwing ter plaatse. Desgewenst kunt u deze schouwing ook zelf aanvragen, geheel gratis en vrijblijvend. Achteraf weten wij niet alleen precies wat ons te doen staat; u ontvangt ook een volledige offerte met persoonlijk rendementsplan. Zo weet ook u precies waaraan u begint wanneer u een Zongeschikt zonnesysteem plaatst.

Wilt u graag meer weten over onze technische schouwing, dan kunt u hier onze Schouwingsgids downloaden.

Zonnepanelen Planning

Planning

Wij verzamelen de bevindingen van de technische schouwing in het schouwformulier, samen met foto’s, offerte en taakomschrijvingen. Op basis van deze documenten bereidt de projectleider uw installatie voor. Samen met onze adviseurs en installateurs past hij ons zonnesysteem zo aan op maat van uw dak.

Uw persoonlijke projectleider blijft nu uw centrale aanspreekpunt voor, tijdens en na de installatie. Met foto updates houdt hij toezicht op de werken. Vooraf en achteraf staat hij u bij met raad en daad. Uw projectleider is het antwoord op al uw praktische, technische, administratieve en financiële vragen.

De dag van de installatie

Samen met u bepalen wij de geschikte werkdag. Zo kunnen wij meteen ook onze aankopen maken, opdat de werkdag zelf vlekkeloos verloopt. Die dag begint met een berichtje over het uur van aankomst van uw Zongeschikt team. In het team is de hoofdinstallateur uw aanspreekpunt. Bij aankomst zal hij zichzelf en zijn team aan u voorstellen en u nog een laatste keer door de installatie loodsen. Zo weten wij zeker dat alles naar uw wens verloopt en kunt u nog ingrijpen wanneer het nodig is.

Leistenen dak
Zonnepanelen voor op platte daken

Dakwerken

Bovenop uw dak is het eerste werk het plaatsen en uitlijnen van de dakhaken of onderconstructie. Het montagesysteem wordt geaard, waarna het voorzien wordt van de micro-omvormers.

Ingebruikname

Eens de zonne-installatie klaar is, zorgen wij voor het in werking stellen. We starten uw controle app op en voeren de laatste controles uit voor de keuring. Onze installateurs bouwen alle hulpmiddelen af en nemen puin zelf mee. Wij laten uw werf netjes achter.

Solaredge monitoring app voorbeeld

Download de Installatiegids

Vul hier uw naam en e-mailadres in en u ontvangt de pdf-brochure meteen in uw mailbox. Bespreekt u uw zonne-installatie liever ter plaatse en op maat van uw project? Vraag dan hier uw technische schouwing aan. Achteraf weet u niet alleen alles over hoe wij uw zonnepanelen installeren; u ontvangt ook een transparante offerte met persoonlijk rendementsplan — gratis en vrijblijvend.

..... ..... .....
..... ..... .....
...... ......