Klantenservice

U moet nooit aarzelen om Zongeschikt te contacteren. Wij staan u bij met raad en daad. Wij delen onze passie voor groene stroom graag met anderen. Hebt u vragen over zonnepanelen? Twijfelt u aan onze afspraken? Wilt u een uitgebreid adviesgesprek of een gratis schouwing aanvragen? Of werkt uw zonnesysteem niet zoals het hoort? Laat het ons weten. Vul het contactformulier in, bel 085 0605 980 of mail [email protected]. Onze klantendienst staat voor u klaar.

Zonnepanelen voor op platte daken
Onderhoud Zonnepanelen

Storingen of defecten

Bij storingen of defecten aan uw zonnesysteem kunt u altijd op ons rekenen: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bel 085 0605 980 en wij gaan meteen op zoek naar een snelle oplossing voor uw probleem.

Planning, administratie en onderhoud

Onze klantendienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag, tussen 09u00 en 17u30. Hebt u vragen over de planning, de uitvoering of het onderhoud van uw zonne-installatie, dan kunt u bij hen terecht. Ook bij algemene vragen over ons zonnesysteem of de werking van Zongeschikt kunnen onze medewerkers u helpen; net zoals bij vragen over de administratieve afwikkeling van uw aankoop en de (fiscale) voordelen waarop u recht heeft dankzij uw investering in zonnepanelen.

Zonnepanelen Planning
Zonnepanelen Kopen

Adviesgesprek

Krijgt u graag gedetailleerde informatie over zonnepanelen of investeren in groene stroom, dan kunt u gratis en vrijblijvend een professioneel adviesgesprek aanvragen. U kunt uw gerichte vragen dan telefonisch voorleggen aan onze experts, die zo meteen ook wat dieper in kunnen gaan op uw specifieke situatie.

Gratis technische schouwing

Wilt u echt alles weten over de installatie van een Zongeschikt zonnesysteem in uw huis, bedrijfspand of kantoor; dan kunt u gratis en vrijblijvend een technische schouwing aanvragen. Onze adviseurs komen graag ter plaatse wanneer het u past en staan u bij met uitgebreid professioneel advies op maat van uw situatie en wensen. Ondertussen voeren ze een grondige inspectie uit van uw locatie en omgeving met het oog op de perfecte zonne-installatie voor uw dak.

Optimaal Rendement Zonnepanelen

Vrijblijvende offerte en rendementsplan

Op basis van de technische schouwing bezorgen wij u een volledige offerte, inclusief persoonlijk rendementsplan. Ook deze dienst is gratis en vrijblijvend. In de offerte krijgt u een totaalbeeld van uw zonne-installatie en alle kosten die eraan verbonden zijn. In het persoonlijk rendementsplan krijgt u een totaalbeeld van de kostenbesparingen, voordelen en opbrengsten die uw zonnesysteem oplevert. Zo kent u ineens alle kosten en baten van uw investering in zonnepanelen en kunt u gericht beslissingen maken.


Webformulier
Voornaam  
Achternaam  
Telefoon  
E-mail  
Prioriteit   
Onderwerp  
Beschrijving   
   
aangestuurd door

Kennisbank

Onze site is het basisinstrument van onze dienstverlening. U vindt er daarom niet alleen alle praktische informatie over uw samenwerking met Zongeschikt, maar ook een ruime kennisbank vol weetjes over zonnepanelen, investeren in zonnepanelen en het installeren van zonnepanelen. De kans is groot dat u hier meteen de informatie vindt die u zoekt. De kennisbank is immers bedoeld om uw investering in zonnepanelen beter te begrijpen. U leert er waar u op moet letten om de kwaliteit van uw zonne-installatie in te schatten; welke troeven en risico’s uw investering met zich meebrengt; en hoe een erkende zonne-installatie best geplaatst wordt.

Zonnepanelen Op Pvc Dak

Brochures

De belangrijkste en meest praktische informatie verzamelden we in handige pdf-brochures, die u eenvoudig kunt downloaden via onze site. De brochures bespreken onze zonnepanelen en procedures voor schouwing, installatie en veiligheid in detail. U kunt ze uitprinten en rustig nalezen. U kunt ze delen en bespreken met uw partner(s)

Zonnepanelengids

Zonnepanelengids

Schouwing

Schouwing brochure

Veiligeheid brochure

Veiligheid brochure

Installatie brochure

Installatie brochure
..... ..... .....
..... ..... .....
...... ......